// JK IS BACK AGAIN //

by - јун 30, 2017



Nakon pet godina diskografske pauze, na velika vrata se vratila Jelena Karleuša sa novim pesmama.Smatram da kvalitetne stvari treba čekati i treba im posvetiti više vremena. Tako je i sa muzikom. Za dve godine u "Zvezdama Granda" Jelena je stekla još veću popularnost baš iz razloga jer ima svoje stavove kojih se čvrsto drži i ne boji se da kaže ono što zaista i misli. Pokazala je svoje pevačke sposobnosti i puno ljudi je promenilo mišljenje o njoj jer im se sve vreme plasiralo tuđe mišljenje u koje su verovali ne trudeći se da pogledaju na Youtube-u Jelenino pevanje uživo.






Rec je o dve pesme. Prva nosi naziv Bankina koju je izvela u kolaboraciji sa Acom Lukasom. Moraću da priznam da nisam očekivao ovakvu vrstu muzike od Jelene jer sam navikao na nešto drugo. Pesma je miks pop i folk pravca. Deluje nerealno ali ova pesma je dokaz da spoj nespojivog može jako dobro da zvuči. Malo je teško navići se na ovu pesmu ali posle par slušanja kao što se kaže - uđe u glavu. Smatram da je Jelena pesmom "Bankina" srušila predrasude o svojim pevačkim sposobnostima i pokazala šta zaista ume. Jelenin nastup dosta podseća na nastupe svetskih izvođača poput Lady Gage, Beyonce i to je dodatno ulepšalo celu sliku.






Drugi duet je pesma sa Azisom, velikom bugarskom zvezdom.
Reč je o pesmi Ostavljam te. U ovoj pesmi Jelena je ostala dosledna svom stilu muzike pa je tako dala svojim obožavaocima ono što se od nje i očekivalo. Kao što bi neki rekli "Diva is back". Izašla je na scenu obučena kao milion dolara uz pratnju igrača koji su upotpunili ceo nastup i pokupila svu pažnju, što za nju nije ništa čudno. Jelena je napravila pravi show na sceni dok je iza nje na velikom wallu išao artwork u kome se pojavljivao i Azis.


Prvi dokaz da Jelena obara rekorde su pregledi na Youtube-u. Pesma Bankina za nepuna dva dana već broji preko 2 miliona pregleda dok pesma Ostavljam te ima skoro 1,5 miliona pregleda.




 

Ipak ovo je samo početak. Jelena će do kraja 2017. godine izbaciti ceo album a do tad uživajte u njenim novim duetima.

You May Also Like

0 коментара